Koncert POISON&Pathlife „Linia życia”

Koncert POISON&Pathlife „Linia życia”  Poznań
Bilety: https://www.bilety24.pl/koncert/1299-linia-zycia-wtc-poznan-90732

PATHLIFE
Zespół Pathlife to Odkrycie Muzyki CCM w Polsce w 2018 roku. Debiutując na Polskiej scenie muzycznej cieszy się zainteresowaniem szerokiego grona odbiorców. Wykonuje nowoczesną muzykę w stylistyce pop-rockowej. Pierwszy album to jedenaście poruszających utworów skomponowanych i zaaranżowanych przez lidera zespołu Patryka Haręża – Można powiedzieć, że płyta dzieli się na dwie części tworzące nierozłączną całość. Będzie można na niej znaleźć utwory z kategorii „worship” czyli takie, w których w treści są słowa wdzięczności, wywyższenia i uwielbienia Boga oraz te, które są bardziej związane z moją osobistą relacją z Bogiem. Utwory są ubrane w wielokolorowe, nowoczesne i bogate aranżacje. Jest dużo gitarowego i fortepianowego grania połączonego z muzyką elektroniczną. Muzyka jest adresowana do szerokiego grona odbiorców.zespół z Bielska-Białej założony w 2014 roku.Pathilfe (z języka angielskiego to „ścieżka życia”) to zespół tworzący nowoczesną muzykę o tematyce chrześcijańskiej. Od roku 2010 Patryk Haręża (lider zespołu) komponuje własne utwory. Skład ma na swoim koncie nagrodę zdobytą na Międzynarodowym Festiwalu Muzyki Chrześcijańskiej Glory we Wrocławiu. Oraz w roku 2019 r na festiwalu „Alleluja, czyli Happy Day” zdobyli kryszatłową barkę. W składzie Pathlife usłyszeć można młodych i utalentowanych instrumentalistów oraz wokalistów którzy poprzez swoją pasję chcą dzielić się z innymi ewangelią.Grupę tworzą tacy muzycy jak Patryk Haręża, Sylwester Karaś, Tymek Bączyk, Beniamin Keitz, Tomasz Cieślar oraz Symeon Czepczor. Cały czas koncertują po całej Polsce. W kwietniu tego roku zagrali Support przed Michael W. Smith w Arena Gliwice razem z Gabi Gąsior.

POISON 777
Piotr Plichta urodził się 25 czerwca 1987 roku w Stalowej Woli, wychowywał się w tamtejszej dzielnicy Młodynie. Pierwsze próby związane z muzyką Hip-Hop Plichta rozpoczął mając 17 lat. Poison zarejestrował solowy mixtape "Oddech Życia", który ukazał się w czerwcu 2012 roku i został nagrany w Studio RoyalSoundProduction.. Artysta współpracował ponadto m.in. z takimi wykonawcami jak: Kolah, Rover, Allen, Yuro, Bęsiu, Dj freezby, Dj Bulb, Dj Antonio, Arci, FiDD (ŁJK), TGD („Miłosierni). Udzielał się również na dwóch Mixtejpach: Bęsiu "Syn gromu" w kawałku "Inni", Yonas "Nowy Ja" utworze "Nie chce już wiecej" i wielu innych nieoficjalnych produkcjach. Raper ma duże doświadczenie sceniczne, zagrał mnóstwo koncertów w całej Polsce. W 2016 roku występował na trasie z zespołem TGD, gdzie grał na największych scenach Polskich i zagranicznych.Obecnie kończy pracę nad debiutanckim albumem „Szepty sumienia”, który ukaże się wiosną 2018 r.„Minimum formy, maximum treści” – tak to sam określa. Repertuar nowego materiału Poisona to brzmienia klubowe, new school’owe, rockowe. Aranżacje utworów są pełne przestrzeni, muzycy podczas koncertów improwizują, dodając tym niepowtarzalności. Podczas koncertów artyści poprzez muzykę prowadzą z publiką swoisty dialog. Wszystkie koncerty są zagrane w 100% na żywo.Nowa jakoś w twórczości Poisona przejawia się nie tylko w tekstach i muzyce, ale również w pomysłowych i dopracowanych pod każdym względem teledyskach. Za ich montaż, scenariusz i całą produkcję odpowiada on sam.Poison stawia na autentyczność szczerość w swojej twórczości, nowocześnieWszystko co wyraża w muzyce zostało wychowane na faktach, a nie inkubowane chęciom przypodobania się ludziom.Nad warstwą muzyczną albumu pracuje Paweł Zarecki, muzyk sesyjny oraz klawiszowiec który współpracował z takimi osobistościami jak: Natalia Kukulska, Anna Maria Jopek, TGD, Piotr Nazaruk, Natalia Niemen, Mietek Szcześniak i wielu innych.
Osoby poniżej 16 roku życia powinny uczestniczyć w wydarzeniu z prawnym opiekunem lub posiadać pisemną zgodę rodzica/opiekunaDochod ze sprzedazy bedzie wspietał działana statutowe Fundacji NOVO.

Chcemy wesprzeć dzieci z rodzin dysfunkcyjnych i pomóc pokryć koszty obozów w Marylinie tego lata.
Dzieci do lat 3 wchodzą za darmo. Starsze przedszkolaki, uczniowie i studenci wchodzą za połowę ceny (bilet ulgowy).
Zapraszamy!!!

Jak możesz przekazać wsparcie dla fundacji arrow
Lubisz pomagać i zastanawiasz się co właściwie mógłbyś zrobić?
Z nami masz wiele możliwości wyrażania dobra.
Wesprzyj nas, a przez nas innych.